موادلازم برای (۴نفر)
ساقه کرفس:۲ پیمانه خورد شده (۱۸۰ گرم)
کلم قمری:۴ عدد (۱۲۰ گرم)
کدو یا شلغم: ۴ عدد (۴۸۰ گرم)
برنج سبوس دار نیم کوب: ۱ پیمانه (۱۳۵ گرم)
لوبیا چشم بلبلی: یک دوم پیمانه (۲۰۰ گرم)
پیاز خورد شده : ۱ عدد متوسط (۱۴۰ گرم)
نمک، فلفل، زرد چوبه، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
روغن حیوانی(گاوی)، زوغن زیتون یا روغن کنجد: به میزان لازم (۵۰ گرم)

آش سبزیجات
آش سبزیجات

روش تهیه:
لوبیا را از قبل خیس می کنیم. ساقه کرفس ، کدو یا شلغم را ۱ سانتی خورد می کنیم. کلم قمری را رنده می کنیم. لوبیا چشم بلبلی را جدا با کمی آب و زرد چوبه می پزیم .پیاز را با روغن و کمی زرد چوبه تفت می دهیم . بعد ازآن، کدو یا شلغم را به همراه ادویه، زنجبیل و فلفل به مواد قبلی اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. کلم قمری رنده شده را همراه با سبزی، برنج و آب به کل مواد اضافه کرده و خوب می پزیم. در آخر لوبیا چشم بلبلی را به آش اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته و آماده شود.
نوش جان .

طبع غذا: گرم و تر

منبع: ۳۶۵ غذای سالم گیاهی(همراه با دمنوش ها،شربت ها،شیرینی و سس های طبیعی)- رسول حیدری/دکتر موسی صالحی