موادلازم برای (۴ نفر)
بلور جو :۱ پیمانه (۱۲۰ گرم)
ساقه کرفس: ۲ پیمانه (۱۸۰گرم )
هویج : ۱ عددمتوسط (۱۰۰ گرم )
کدو خورشتی: ۲ عدد کوچک ( ۱۲۰ گرم)
کلم قمری: ۱ عدد کوچک (۱۲۰ گرم)
شلغم: دو عدد متوسط ( ۱۸۰ گرم )
سبزی آش خرد شده: ۵ پیمانه (۵۰۰ گرم)
پیاز خرد شده: ۲ عدد متوسط(۴۸۰ گرم)
نمک، فلفل، زردچوبه،زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
روغن حیوانی(گاوی)، روغن کنجد یا روغن زیتون : به میزان لازم (۵۰ گرم)

آش صیفی جات
آش صیفی جات- دهکده طبیعت تغذیه سالم تغذیه طبیعی

روش تهیه :
کلم قمری را رنده می کنیم . کدو ، ساقه کرفس و هویج را به برش های ۲سانتی خرد می کنیم. ساقه کرفس را بخارپز یا با کمی آب ، آب پز می کنیم. بلغور جو را به همراه آب و مقدار ی نمک،فلفل، زردچوبه و زنجبیل میپزیم پیاز را با روغن و مقداری زرد چوبه و ادویه تفت می دهیم،سپس، هویج را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. پس ازآن ، کدو ، کرفس را افزوده و کمی تفت می دهیم. در پایان مواد تفت داده شده، سبزی آش، کلم قمری و شلغم را به بلغور جو افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته و آماده شود.
نوش جان 🙂

طبع غذا : معتدل

منبع: ۳۶۵ غذای سالم گیاهی(همراه با دمنوش ها،شربت ها،شیرینی و سس های طبیعی)- رسول حیدری/دکتر موسی صالحی