مواد لازم برای (۴نفر)
بلغور جو:۱ پیمانه (۱۲۰ گرم)
کشک : ۳ پیمانه
لوبیا چیتی: ۱ پیمانه (۱۳۰گرم)
عدس: ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
لوبیا سفید: ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
نخود: یک سوم پیمانه (۶۵گرم)
پیاز خورد شده: دوعدد متوسط (۲۸۰ گرم)
پودر نعنا خشک: به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل،ادویه کاری: به میزان لازم
روغن حیوانی ( گاوی)، روغن کنجد یا روغن زیتون: به میزان لازم (۵۰ گرم)

روش تهیه:
حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سفید ، لوبیا چیتی، نخود را هم زمان باهم، به همراه آب و کمی زرد چوبه میپزیم. مدتی که از پخت حبوبات گذشت، عدس و بلغور را اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم. پیاز را با روغن و زردچوبه، نمک ، فلفل و ادویه کمی تفت می دهیم و سپس ، پودر نعنا خشک را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. پیاز را به آش افزوده و مدتی حراررت می دهیم. در آخر ، کشک را به آرامی به آش اضافه کرده و هم میزنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته و آماده شود.
نوش جان. 🙂

طبع غذا:معتدل

منبع: ۳۶۵ غذای سالم گیاهی(همراه با دمنوش ها،شربت ها،شیرینی و سس های طبیعی)- رسول حیدری/دکتر موسی صالحی
پیشنهادها:
آش-شعله-قلمکار
آش-جو
آش-آلو-ماش