افزونی بیماری

ساده‌ترین دلیل اینکه مواد حیوانی غذای انسان نیستند

را همه روزه در فرم بیماری‌های مختلف مانند بیماری‌های قلبی، گرفتگی رگ‌ها، بالا رفتن کلسترول، ناتوانی‌های
جنسی، انواع آرتروزها، انواع اختلالات هضم و جذب، دیابت، انواع سرطان‌ها، پوکی استخوان، یبوست، بیماری
فشار خون و… در دور و بر خود مشاهده می‌کنیم.
حدود ۲۰ سال پیش دکتر دین اورنیش (Dean Ornish) در بیماران قلبی و کلینیکی که دچار گرفتگی رگ‌ها
بودند نشان داد که رژیم گیاه‌خواری (به همراه ترک سیگار و افزایش فعالیت بدنی) تنها روشی است که باعث
ترمیم و گشودگی رگ‌ها می‌گردد ([۲۰). تکرار می‌کنم تنها روش، زیرا هیچ دارو یا عمل جراحی قادر به ترمیم و
کاهش میزان گرفتگی رگ‌ها نبوده در حالی که با اختیار کردن رژیم گیاه‌خواری این نتیجه حاصل می‌گردد.
رژیم گیاه‌خواری دکتر اورنیش هنوز هم به نجات بیماران قلبی آمده و همه روزه صحت این گفته را ثابت می‌کند.
جراح معروف قلب دیگری به نام دکتر اسلستین (Esselstyn) در آزمایش کلینیکی متفاوتی به نتیجه‌گیری مشابهی دست یافت .
به طور کلی ریسک مرگ در اثر بیماری‌های قلبی در گیاه‌خواران در مقایسه با افرادی که همه چیز خوارند ۵۰درصد کمتراست.
میزان کلسترول خون وگن‌ها (گیاه‌خواران کامل که از هیچ گونه مواد حیوانی مصرف نمی‌کنند) نسبت به همه چیزخواران ۳۵درصد پایین‌تر است .
میزان بیماری فشار خون در همه چیزخواران در مقایسه با گیاه‌خواران سه برابر بیشتر است.
میزان بیماری فشار خون در افراد مسن در امریکا: ۵۰درصد (۲۶) و میزان بیماری فشار خون در افراد مسن در
کشورهایی که رژیم غذائیشان مبتنی بر گیاهان است:
صفر میزان سرطان‌های مختلف در گیاه‌خواران در مقایسه با همه چیزخواران بر مبنای آمار بسیار محافظه کارانه
حداقل ۶۰درصد کمتر .
خطر سرطان پروستات در مردانی که لبنیات مصرف می‌کنند ۷۵درصد بیشتر(۳۰) از کسانی که مصرف نمی‌کنند
خطر سرطان پروستات در مردانی که مصرف بالای میوه و سبزی دارند ۴۵درصد کاهش می‌یابد .
خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنانی که هر روز از مواد گوشتی مصرف می‌کنند در مقایسه با کسانی که
کمتر از یک بار در ماه مصرف می‌کنند ۲۵۰ درصد بیشتر. خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در افرادی که
هفته‌ای یک‌بار گوشت قرمز مصرف می‌کنند، در مقایسه با کسانی که اصلاً مصرف نمی‌کنند ۳۸درصد بیشتر .کسانی که در هفته یک‌بار گوشت مرغ مصرف می‌کنند
با کسانی که اصلاً مصرف نمی‌کنند، ۵۵درصد بیشتر (۳۵) و میزان این سرطان در افرادی که چهار بار در هفته از گوشت یا مرغ استفاده می‌کنند،
۳۰۰-۲۰۰درصد بالاتر (۳۶) و بالاخره خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در افرادی که لوبیا نخود و عدس
حداقل هفته‌ای دو بار مصرف می‌کنند، در مقایسه با کسانی که این مواد را مصرف نمی‌کنند ۵۰درصد کاهش.
در تمام طول دوران زندگی و خدمت پزشکی خود حتی یک نفر را ندیده‌ام که از خوردن سبزیجات و میوه‌جات، سیب زمینی و غلات و به طور کلی رژیم گیاه‌خواری بیمار شود.
اندرز شما مبنی بر «مصرف مرغ و گوشت و ماهی یا فرآورده‌های آن حداقل ۵-۴ روز در هفته» (علاوه بر اینکه این سؤال را در ذهن بر می‌انگیزد که پس حداکثر از نظر شما چیست؟!)

نسخه ابتلا به بیماری‌های متعدد فلج کننده و آزار دهنده است که همه روزه در دور و بر خود مشاهده می‌کنیم .

بیماری کشنده زمان، در حقیقت بیماری کمبود مواد گیاهی آن هم بصورت خام و طبیعی آن به طور روزمره و به مقدار فراوان است.

بیماری کشنده زمان، بیماری اعتیاد فکری و جسمی به مصرف مواد حیوانی است.

رژیم غذایی مبتنی بر مصرف مواد مختلف گیاهی آن هم به صورت خام و تغییر شکل نیافته بهترین رژیم غذایی

برای سلامت برتر، انرژی بیشتر، روحیه با نشاط‌تر، محافظت کامل بدن در مقابل بیماری‌ها و سلامت محیط

زیست می‌باشد. جای تأسف است که با وجود این همه دلایل غیر قابل انکار به جای استفاده از این سفره طبیعی و

شفابخش و جان آفرین مردم را تشویق به خوردن گوشت و محصولات حیواناتی می‌کنیم که نه تنها در غیر

طبیعی‌ترین، آلوده‌ترین و شرم‌آورترین شرایط برای سلاخی پروار می‌گردند

بلکه مصرفشان برای انسان سرچشمه انواع سموم و بیماری‌هاست.

منبع: دکتر جعفرنکونام، عضو هیأت علمی دانشگاه قم، محقق در حوزه تغذیه طبیعی(افزونی بیماری)
برگرفته از سایت دکتر ذرین آذر

مطالب مرتبط (افزونی بیماری):
عوامل موثر در فشارخون و عوارض آن
جلوگیری از کمبود ویتامین B12 در کودکان
هفت اصل برای پیشگیری از بیماری ها و حفظ سلامتی