هپاتیت
طبق اعلام انجمن جهانی هپاتیت، در حال حاضر حدود ۲۹۰ میلیون در جهان مبتلا به هپاتیت هستند که از آن بی اطلاع بوده و به این رقم تا سال ۲۰۳۰، ۷۶ میلیون نفر افزوده خواهد شد. طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی سالانه حدود ۱٫۴ میلیون نفر جان خود را به خطر هپاتیت از دست می دهند. از...
این هشت خوراکی را به اندازه کافی بخورید تا دچار عدم تمرکز نشوید.
تمرکز بسیاری از غذاهای سالم منجر به افزایش قدرت مغز می شوند. بنابراین اگر شما به دنبال افزایش کارایی فکر خود هستید، می توانید روزانه به سراغ انتخاب این غذاها بروید. مغز شما بیشترین نیاز به مواد غذایی مفیید را دارد و می توان گفت این نیاز مغز ده برابر بیش از سایر ارگان...
نگهداری برخی موادغذایی در یخچال موجب از بین رفتن طعم و مزه و در مواردی تغییر بافت آنها میشود.
نگهداری مواد غذایی برخلاف تصور ما که میتوان مواد غذایی را برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد، کارشناسان معتقدند قراردادن برخی خوراکیها در یخچال موجب از بین رفتن طعم و مزه و در مواردی تغییر بافت آنها میشود. اما به تازگی مشخص شده است که برخی خوراکیها تازگی خود را...
فواید زیاد سیر برای سلامتی ودرمان بیماری
فواید سیر این ماده غذایی جادویی از شما درمقابل بیماری های قلبی، سرطان و عفونت ها محافطت می کند. اگر سیر به جای اینکه در طبیعت ساخته می شد، در آزمایشگاه ساخته شده بود، مطمئن باشید دارویی بسیار گران قیمت بود. تحقیقات پزشکی و دارویی نشان داده است که سیر-چاشنی معطر که...
تغذیه درمانی در بیماری های عفونی
تغذیه درمانی بیماری عفونی معرفی برخی بیماری های عفونی وتوصیه های غذایی تغذیه مناسب در روند درمان انواع بیماریهای عفونی میتواند نقش داشته باشد،چرا که استفاده از غذاهای سالم و مواد غذایی مغذی میتواند سیستم ایمنی را تقویت کرده و از بیماریهای بعدی جلوگیری کرده و یا...
عسل درتاریخ،قرآن وروایات
عسل قرآن عسل واژه ای عربی است که به فارسی آن را انگبین گویند. آن عبارت از ماده ی شیرینی است که توسط زنبورعسل از شهد گل های گیاهان جمع آوری وپس از تغییرات لازم در سلول های مومی شانه های کندو ذخیره می شود. درتعریف جامع تری از عسل که درسال ۱۹۰۶در آمریکا ارائه شده است،عسل...