فالوده تمشک
فالوده تمشک پالوده تمشک مواد لازم: تمشک 300گرم شیرگیاهی 1/2پیمانه(50گرم) عسل به مقدار لازم برگ نعناع جهت تزیین طرز تهیه: تمشک ها را با چنگال یا در مخلوط کن پوره کرده،شیرگیاهی و عسل را روی آن ریخته خوب مخلوط کنید سپس با برگ نعناع تزیین کرده و در یخچال قرار داده و بعد...
پالوده زردآلو
پالوده زردآلو پالوده زردآلو مواد لازم: زردآلو 300گرم شیرگیاهی 1پیمانه(100گرم) عسل به میزان دلخواه پودر پسته 2قاشق غذاخوری طرز تهیه: هسته زردآلوها را گرفته و در مخلوط کن پوره کنید و با شیر گیاهی و عسل خوب در هم آمیخته در انتها پودر پسته را روی آن بپاشید. منبع:کتاب طلای...
دسر اَروانه
دسر اَروانه دسر اَروانه مواد لازم: موز 2عدد(280گرم) انبه 1عدد(250گرم) مغزبادام 50گرم مغز پسته 50گرم خامه گیاهی 4قاشق غذاخوری عسل 2قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا انبه را پوره کرده و با خامه گیاهی مخلوط کنید و موزها را پوست کنده و در ظرف مورد نظر چیده روی آن مخلوط انبه و...
دسر سیب و خرما
دسر سیب و خرما دسر سیب و خرما مواد لازم: سیب 2عدد(320گرم) خرما 100گرم خامه گیاهی 2پیمانه(200گرم) طرز تهیه: هسته خرماها را گرفته و در مخلوط کن با خامه گیاهی مخلوط کرده، سیب ها را خرد کنید سپس مخلوط خامه گیاهی وخرما را روی سیب ها ریخته در انتها به مدت 1 ساعت در یخچال...
دسر ماندالین
دسر ماندالین مواد لازم: نارنگی 4عدد(320گرم) سیب 1عدد(160گرم) موز 1عدد(140گرم) پرتقال 1عدد(200گرم) انگور قرمز 200گرم عسل به میزان دلخواه آب لیموترش تازه 2قاشق مرباخوری خامه گیاهی جهت تزیین طرز تهیه: میوه ها را خرد کرده و به همراه عسل و آب لیموترش تازه در ظرفی دردار...
دسر رولی
دسر رولی مواد لازم: کیوی 1عدد(100گرم) آناناس 100گرم توت فرنگی 200گرم انگور 100گرم خمیر رولت گیاهی به مقدار لازم خامه گیاهی 1پیمانه(100گرم) پودر مغز گردو 100گرم سیخ چوبی به مقدار لازم طرز تهیه: کیوی،آناناس و توت فرنگی را به صورت نگینی خرد کرده سپس انگورها را دونیم کرده...
دسر برگه زردآلو
دسر برگه زردآلو دسر برگه زردآلو مواد لازم: برگه زردآلو 80گرم آلو 50گرم کشمش 50گرم عسل به مقدار لازم پوست لیموترش یا پرتغال به مقدار لازم طرز تهیه: برگه زردآلو را به مدت 4 ساعت خیس کرده سپس پوره کنید و با آلو،کشمش و عسل مخلوط کرده و روی آن را با پوست لیموترش یا پرتغال...
دسر آناناس
دسر آناناس دسر آناناس مواد لازم: آناناس 500گرم عسل به مقدار لازم خامه گیاهی 1/2پیمانه(50گرم) شیرگیاهی 2پیمانه طرز تهیه: آناناس را پوست کرده و به شکل حلقه ای برش دهید در ظرفی بچینید سپس عسل،خامه گیاهی و شیر گیاهی را به آ آن ضافه کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار...
دسر پای سیب
دسر پای سیب دسر پای سیب مواد لازم: سیب 1عدد(160گرم) عسل 1قاشق غذاخوری(30گرم) هل به مقدار لازم کره گیاهی به مقدار لازم پودر بادام هندی 100گرم طرز تهیه: سیب را برش داده و داخل سیب را خالی کنید سپس عسل،هل،کره گیاهی و پودر بادام هندی را مخلوط کرده درون سیب را با این مواد...