دسر ماندالین

مواد لازم:

نارنگی ۴عدد(۳۲۰گرم)

سیب ۱عدد(۱۶۰گرم)

موز ۱عدد(۱۴۰گرم)

پرتقال ۱عدد(۲۰۰گرم)

انگور قرمز ۲۰۰گرم

عسل به میزان دلخواه

آب لیموترش تازه ۲قاشق مرباخوری

خامه گیاهی جهت تزیین

طرز تهیه:

میوه ها را خرد کرده و به همراه عسل و آب لیموترش تازه در ظرفی دردار ریخته به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار داده سپس با میوه و خامه گیاهی روی آن را تزیین نمایید.

منبع:کتاب طلای سبز

مطالب مرتبط:
دسرها