سالاد جوانه شبدر

مواد لازم:(برای۴نفر)

جوانه شبدر ۱پیمانه(۱۲۰گرم)

کاهو ۱عدد(۶۰۰گرم)

گوجه فرنگی ۱عدد(۱۰۰گرم)

پیازچه ۶۵گرم

هویج ۲عدد(۱۵۰گرم)

فلفل دلمه ای قرمز ۱عدد(۸۰گرم)

ساقه کرفس ۳عدد(۱۲۰گرم)

مغز گردو ۲۰گرم

مغز تخم کدو ۳۰گرم

گلپر جهت تزیین

طرز تهیه:

کرفس،هویج و پیازچه را خلال کرده،کاهو و گوجه فرنگی را ریز و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و با جوانه شبدر،مغزگردو و مغز تخم کدوی نیم کوب مخلوط نموده و با گلپر تزیین کنید.

*چاشنی پیشنهادی:آب لیموترش تازه یا آب غوره تازه،روغن زیتون یا کنجد و ادویه های دلخواه(نمک،فلفل)

*سس پیشنهادی: سس سیر،سس ماژین،سس پودینه،سس ترنج.

منبع:کتاب طلای سبز