سالاد جوانه و چغندر

مواد لازم:(برای۴نفر)

جوانه گندم ۱/۲پیمانه(۶۰گرم)

چغندر ۱عدد(۲۰۰گرم)

کاهو ۴۰۰گرم

کلم ۳۰۰گرم

مغزبادام ۱۵عدد

پونه ۱قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

کاهو و کلم را خرد کرده،چغندر را رنده و مغز بادام ها را نیم کوب کنید سپس با جوانه گندم و بقیه مواد مخلوط کرده و پونه را خرد و روی آن بپاشید.

*چاشنی پیشنهادی:آب لیموترش تازه یا آب غوره تازه،روغن زیتون یا کنجد و ادویه های دلخواه(نمک)

*سس پیشنهادی:سس شاهی،سس پینار،سس آب غوره،سس توماقان،سس ترنج.

منبع:کتاب طلای سبز