سالاد جوانه یونجه

مواد لازم:(برای۴نفر)

جوانه یونجه ۱پیمانه(۱۲۰گرم)

کاهو ۱عدد(۶۰۰گرم)

کلم بنفش ۳۰۰گرم

خیار ۲عدد(۲۸۰گرم)

مغز گردو ۵عدد(۲۵گرم)

کشمش ۲قاشق غذاخوری(۲۸گرم)

پونه کوهی ۱قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

کاهو و کلم بنفش را ریز خرد کرده و خیارها را به صورت حلقه ای برش داده به همراه جوانه یونجه،مغز گردوی نیم کوب و کشمش داخل ظرف ریخته و با پونه کوهی تزیین نمایید.

*چاشنی پیشنهادی:آب لیموترش تازه یا آب غوره تازه،روغن زیتون یا کنجد و ادویه های دلخواه(نمک)

*سس پیشنهادی: سس پینار،سس آلتین،سس پیازچه،سس آب غوره.

منبع:کتاب طلای سبز