سوپ نخود فرنگی

مواد لازم برای( ۴نفر)
نخود فرنگی : ۲ پیمانه (۱۸۰ گرم)
کدو خرد شده: ۲ پیمانه(۱۹۰گرم)
هویج: ۱ عدد(۱۰۰ گرم)
بلغور جو: ۱ پیمانه(۱۲۰ گرم)
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره: به میزان لازم
لیمو ترش تازه، آب نارنج یا آبغوره: درصورت تمایل
روغن حیوانی( گاوی)، روغن زیتون یا روغن کنجد: به میزان لازم(۵۰ گرم)

سوپ نخود فرنگی
سوپ نخود فرنگی

روش تهیه:
بلغوره جو را از قبل خیس کرده و سپس، با آب و مقداری نمک وزردچوبه مدتی میپزیم. کدوها را رنده کرده و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم. مدتی که از پخت بلغور گذشت کدو، هویج و نخود فرنگی را به همراه مقداری فلفل، زنجبیل، پودر زیره به آن افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته و آماده شود و در صورت تمایل می توانیم از چاشنی لیمو ترش تازه، آبغوره یا آب نارنج استفاده کنیم.
طبع غذا: معتدل به سمت خنک

منبع: ۳۶۵ غذای سالم گیاهی(همراه با دمنوش ها،شربت ها،شیرینی و سس های طبیعی)- رسول حیدری/دکتر موسی صالحی

مطالب مرتبط:
شولی یزدی( اوماج)