پالوده تمشک

فالوده تمشک

فالوده تمشک پالوده تمشک مواد لازم: تمشک 300گرم شیرگیاهی 1/2پیمانه(50گرم) عسل به مقدار لازم برگ نعناع جهت تزیین طرز تهیه: تمشک ها را با چنگال یا در مخلوط کن پوره کرده،شیرگیاهی و عسل را روی آن ریخته خوب مخلوط کنید سپس با برگ نعناع تزیین کرده و در یخچال قرار داده و بعد...
سوپ لوبیا سبز

سوپ لوبیا سبز

سوپ لوبیا سبز مواد لازم(برای 4 نفر)لوبیا سبز خرد شده: 2 پیمانه (180 گرم)هویج: 1عدد متوسط(100 گرم)بلغوره جو: یک دوم پیمانه پیمانه(60 گرم)سبزی سوپ خرد شده: 4 پیمانه(400 گرم)نمک، زردچوبه،فلفل، زنجبیل، پودر زیره: به میزان لازملیمو ترش تازه، آب نارنج ، یا ابغوره: درصورت...
سوپ کرفس و هویج

سوپ کرفس و هویج

سوپ کرفس هویج مواد لازم برای (4 نفر)سافه کرفس خرد شده: 3 پیمانه (270 گرم)بلغوره جو: 1 پیمانه (120 گرم)سبزی سوپ خرد شده: 4 پیمانه (400گرم)برگ کرفس خشک شده: 1 قاشق غذا خورینمک،زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازملیمو ترش تازه، آب نارنج یا آبغوره: در صورت تمایلروغن...
سوپ نخود فرنگی

سوپ نخود فرنگی

سوپ نخود فرنگی مواد لازم برای( 4نفر)نخود فرنگی : 2 پیمانه (180 گرم)کدو خرد شده: 2 پیمانه(190گرم)هویج: 1 عدد(100 گرم)بلغور جو: 1 پیمانه(120 گرم)نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره: به میزان لازملیمو ترش تازه، آب نارنج یا آبغوره: درصورت تمایلروغن حیوانی( گاوی)، روغن...
پالوده زردآلو

پالوده زردآلو

پالوده زردآلو پالوده زردآلو مواد لازم: زردآلو 300گرم شیرگیاهی 1پیمانه(100گرم) عسل به میزان دلخواه پودر پسته 2قاشق غذاخوری طرز تهیه: هسته زردآلوها را گرفته و در مخلوط کن پوره کنید و با شیر گیاهی و عسل خوب در هم آمیخته در انتها پودر پسته را روی آن بپاشید. منبع:کتاب طلای...
دسر اَروانه

دسر اَروانه

دسر اَروانه دسر اَروانه مواد لازم: موز 2عدد(280گرم) انبه 1عدد(250گرم) مغزبادام 50گرم مغز پسته 50گرم خامه گیاهی 4قاشق غذاخوری عسل 2قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا انبه را پوره کرده و با خامه گیاهی مخلوط کنید و موزها را پوست کنده و در ظرف مورد نظر چیده روی آن مخلوط انبه و...
فالوده تمشک

فالوده تمشک

فالوده تمشک پالوده تمشک مواد لازم: تمشک 300گرم شیرگیاهی 1/2پیمانه(50گرم) عسل به مقدار لازم برگ نعناع جهت تزیین طرز تهیه: تمشک ها را با چنگال یا در مخلوط کن پوره کرده،شیرگیاهی و عسل را روی آن ریخته خوب مخلوط کنید سپس با برگ نعناع تزیین کرده و در یخچال قرار داده و بعد...

سوپ لوبیا سبز

سوپ لوبیا سبز

سوپ لوبیا سبز مواد لازم(برای 4 نفر)لوبیا سبز خرد شده: 2 پیمانه (180 گرم)هویج: 1عدد متوسط(100 گرم)بلغوره جو: یک دوم پیمانه پیمانه(60 گرم)سبزی سوپ خرد شده: 4 پیمانه(400 گرم)نمک، زردچوبه،فلفل، زنجبیل، پودر زیره: به میزان لازملیمو ترش تازه، آب نارنج ، یا ابغوره: درصورت...

سوپ کرفس و هویج

سوپ کرفس و هویج

سوپ کرفس هویج مواد لازم برای (4 نفر)سافه کرفس خرد شده: 3 پیمانه (270 گرم)بلغوره جو: 1 پیمانه (120 گرم)سبزی سوپ خرد شده: 4 پیمانه (400گرم)برگ کرفس خشک شده: 1 قاشق غذا خورینمک،زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازملیمو ترش تازه، آب نارنج یا آبغوره: در صورت تمایلروغن...

سوپ نخود فرنگی

سوپ نخود فرنگی

سوپ نخود فرنگی مواد لازم برای( 4نفر)نخود فرنگی : 2 پیمانه (180 گرم)کدو خرد شده: 2 پیمانه(190گرم)هویج: 1 عدد(100 گرم)بلغور جو: 1 پیمانه(120 گرم)نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره: به میزان لازملیمو ترش تازه، آب نارنج یا آبغوره: درصورت تمایلروغن حیوانی( گاوی)، روغن...

پالوده زردآلو

پالوده زردآلو

پالوده زردآلو پالوده زردآلو مواد لازم: زردآلو 300گرم شیرگیاهی 1پیمانه(100گرم) عسل به میزان دلخواه پودر پسته 2قاشق غذاخوری طرز تهیه: هسته زردآلوها را گرفته و در مخلوط کن پوره کنید و با شیر گیاهی و عسل خوب در هم آمیخته در انتها پودر پسته را روی آن بپاشید. منبع:کتاب طلای...

دسر اَروانه

دسر اَروانه

دسر اَروانه دسر اَروانه مواد لازم: موز 2عدد(280گرم) انبه 1عدد(250گرم) مغزبادام 50گرم مغز پسته 50گرم خامه گیاهی 4قاشق غذاخوری عسل 2قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا انبه را پوره کرده و با خامه گیاهی مخلوط کنید و موزها را پوست کنده و در ظرف مورد نظر چیده روی آن مخلوط انبه و...