فالوده تمشک
فالوده تمشک پالوده تمشک مواد لازم: تمشک 300گرم شیرگیاهی 1/2پیمانه(50گرم) عسل به مقدار لازم برگ نعناع جهت تزیین طرز تهیه: تمشک ها را با چنگال یا در مخلوط کن پوره کرده،شیرگیاهی و عسل را روی آن ریخته خوب مخلوط کنید سپس با برگ نعناع تزیین کرده و در یخچال قرار داده و بعد...
پالوده زردآلو
پالوده زردآلو پالوده زردآلو مواد لازم: زردآلو 300گرم شیرگیاهی 1پیمانه(100گرم) عسل به میزان دلخواه پودر پسته 2قاشق غذاخوری طرز تهیه: هسته زردآلوها را گرفته و در مخلوط کن پوره کنید و با شیر گیاهی و عسل خوب در هم آمیخته در انتها پودر پسته را روی آن بپاشید. منبع:کتاب طلای...
پالوده طالبی
پالوده طالبی پالوده طالبی مواد لازم: طالبی 1عدد عسل به مقدار لازم پودر مغز بادام 2قاشق غذاخوری طرز تهیه: تمامی مواد را در مخلوط کن به مدت 1 دقیقه مخلوط کنید (به صورتی که طالبی و بادام ها کاملا مخلوط نشوند) و در یخچال قرار داده سپس میل نمایید. منبع:کتاب طلای سبز منبع...
پالوده هلو
پالوده هلو پالوده هلو مواد لازم: هلو 500گرم عسل به میزان دلخواه پودر نارگیل جهت تزیین خلال پسته جهت تزیین طرز تهیه: نیمی از هلوها را پوست کنده و حلقه حلقه ببرید و نیمی دیگر هلوها را در مخلوط کن به صورت پوره درآورده با عسل آمیخته روی حلقه های هلو بریزید و در آخر پودر...
پالوده گیلاس
پالوده گیلاس پالوده گیلاس مواد لازم: گیلاس 250گرم عسل به میزان دلخواه شیر گیاهی 1/2پیمانه(50گرم) پودر بادام به مقدار لازم طرزتهیه: هسته گیلاس ها را گرفته و در مخلوط کن ریخته تا به صورت پوره درآید و با عسل و شیر گیاهی خوب مخلوط کنید و در ظرف های مورد نظر ریخته سپس با...
پالوده توت فرنگی
پالوده توت فرنگی پالوده توت فرنگی مواد لازم: توت فرنگی 200گرم شیرگیاهی 1/2پیمانه(50گرم) عسل به مقدار لازم طرز تهیه: توت فرنگی ها را با چنگال یا در مخلوط کن پوره کرده،شیرگیاهی و عسل را روی آن ریخته خوب مخلوط کنید و خنک مصرف نمایید. منبع:کتاب طلای سبز منبع عکس:...
پالوده موز
پالوده موز پالوده موز مواد لازم: موز 5عدد(700گرم) آب انگور 2قاشق غذاخوری آب پرتغال یا آب لیموترش تازه به مقدار لازم پودر مغز گردو جهت تزیین طرز تهیه: 2 عدد موز را به صورت حلقه های نازک برش داده و در ظرفی گذاشته سپس 3 عدد موز دیگر را له کرده با آب انگور و آب پرتغال یا...
پالوده سیب
پالوده سیب پالوده سیب مواد لازم: سیب 3عدد(480گرم) عسل 1قاشق غذاخوری(30گرم) آب لیموترش تازه 1/2قاشق غذاخوری دارچین به مقدار لازم آب به مقدار لازم زعفران به میزان دلخواه طرز تهیه: سیب ها را با پوست رنده کرده و سریعا با آب لیموترش تازه مخلوط نمایید (تا از تیره شدن آنها...