کلیات خام گیاه خواری

چرا خام گیاه خوار شویم؟

  1. زیرا یگانه غذای طبیعی انسان و دیگر موجودات زنده مواد خام و طبیعی هستند؛
  2. با خام گیاه خواری به بالاترین حد تندرستی و سلامتی خواهیم رسید؛
  3. با خام گیاه خواری تمام سمومی که طی سالیان دراز بر اثر خوردن مواد پخته در بدن جمع شده اند پاک سازی خواهند شد؛
  4. با خام گیاه خواری به بی نیازی در تغذیه خواهید رسید. پزشک، داروخانه، عطار، نانوا، قصاب، آشپزخانه و مطالب ضد و نقیض در رابطه با تغذیه را به کلی فراموش خواهید کرد.

خام گیاه خواری چیست؟

تعاریف : ۱٫تغذیه با مواد خام گیاهی که فقط با نور خورشید ساخته پرداخته شده اند؛ ۲٫تغذیه از گیاهان زنده ای که در دمایی کمتر از ۴۸ درجه و بالاتر از ۴- درجه حاضر و آماده شده باشد؛ ۳٫هر چیزی که بتوان بدون نیاز به تغییر شکل خورد و سیر شد، غذای طبیعی انسان است.

اگر در طول روز حتی یک لقمه هم غذای پخته مصزف می کنید، خود را خام گیاه خوار به حساب نیاورید!

چه چیزهایی نباید بخوریم؟

هر چیز که:

  1. پخته شده باشد؛
  2. حرارت دیده باشد؛
  3. بو داده باشد؛
  4. کنسرو شده باشد؛
  5. تغییر فیزیکی یا شیمیایی داشته باشد ( سرکه و الکل)؛
  6. هر نوع گوشت اعم از مرغ، ماهی، گوشت قرمز؛
  7. شیر، لبنیات، تخم مرغ؛
  8. عسل (برخی از خام گیاه خواران از عسل استفاده می کنند)؛
  9. قهوه، چای ، الکل و سیگار.

چه چیز هایی باید بخوریم؟

در واقع:

همه نوع میوه (گلابی، سیب، موز، پرتغال و…)

سبزیجات (خیار، کاهو، کلم، هویج، گوجه فرنگی و…)

مغزها (گردو، بادام، فندق و…).

گردآوری: آرش مدرس(کلیات خام گیاه خواری)

مطالب مرتبط:
همه چیزخواری-افزونیی بیماری ها در همه چیزخواری